اولین جشنواره خلاقیت و استعدادیابی دانش‌آموزی در حوزه گیاهان دارویی برگزار شد

اولین جشنواره خلاقیت و استعدادیابی در حوزه گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب ایرانی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های گیاهان دارویی و طب سنتی و با هدف تشویق جامعه دانش‌آموزی برای فعالیت در این حوزه برگزار شد.

 به گزارش ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی؛ اختتامیه اولین جشنواره خلاقیت و استعدادیابی دانش آموزی در حوزه گیاهان دارویی، فراورده های طبیعی و طب ایرانی برگزار شد. با توجه به شرایط کشور در مقابله با ویروس کویید 19 و بر اساس نظر شورای سیاست گزاری جشنواره، تصمیم  گرفته شد که این اختتامیه به صورت مجازی برگزار شود.

 

تقدیر از برگزیدگان

برگزیدگان اولین جشنواره خلاقیت و استعدادیابی در حوزه گیاهان دارویی ، فرآورده های طبیعی و طب ایرانی در بخش‌های مختلفی مورد تقدیر قرار گرفتند.  

در بخش مقاله علمی، آرش مهرآفرین از تهران، با طرح  تولید و کاربرد نانو آهن مغناطیسی با هدف غنی سازی گیاهان دارویی در محیط کشت الکترومغناطیسی، مورد تقدیر قرار گرفت.

محمد ذهبی نژاد از کرمان با طرح بررسی اثرات ضد میکروبی وضد سرطانی عصاره گیاه انیسون ستاره ای، دیگر برگزیده این بخش بود.  زهرا قنبری، مبینا داوری، مبینا شعبانعلی و حنانه نصراللهی از شهر ری نیز با طرح بررسی اثرات گیاهان دارویی بر رشد باکتری‌ها برنده این مسابقه شدند.

 

در بخش روزنامه دیواری نیز مبینا طالبیان و نازنین فاطمه شعبانزاده از کاشان با طرح، جهش تولید عسل، مورد تقدیر هیئت داروان قرار گرفتند.

در محور انشاء نیز سجاد طالبی، محمد عماد ابراهیمی، محمد مرصاد ابراهیمی از قم با طرح، جستجوی مواد طبیعی برای دور کردن ملخ مراکشی ( آفت مزارع ایران ) برنده جایزه این بخش شدند.

مبینا یاوری فر از شهر سنقر کرمانشاه در حوزه عکاسی مورد تقدیر قرار گرفت. وی این جایزه را به دلیل عکاسی از گل ختمی، کسب کرد.

یکی از بخش های دیگر این رویداد «کارسازه» نام داشت. در این بخش حسنا اردلان نیا و فاطمه کیهانی از شهر سنقر کرمانشاهبا طرح  خواص و مراحل تکامل کاشت سیر، برنده مسابقه شدند.

در بخش خلاقیت نیز آیدا فرهنگیان از شهر سنقر کرمانشاه با طرح معجزه بومادران، موفق شد تا نظر مثبت هیئت داروان را به طرح خود جلب کند.

در بخش نقاشی هم، فاطمه صهامیان از شهر سنقر کرمانشاه با طرح  نقش گیاه لاله واژگون در درمان کبد، برنده مسابقه شد.

در این رویداد همچنین، از خانم‌ها؛ سالار پور از کرمان، ژایین تن از تهران و کتابچی از تهران، به عنوان دبیران برتر، تقدیر به عمل آمد.

پژوهش سرای امام علی علیه السلام از شهر سنقر کرمانشاه نیز به مدیریت آقای ابوالحسن ادیبی، توانست حائز عنوان مرکز برتر گردد.

 

رویدادی برای شناسایی استعدادهای نسل جوان

شناسایی استعدادهای جوان، کمک به رشد ایده‌ها و خلاقیت جوانان و دانش‌آموزان و فرهنگ‌سازی در میان نسل جوان، از جمله اهدافی است که این رویداد  بزرگ دنبال می‌کند.

جشنواره خلاقیت و استعدادیابی در حوزه گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب ایرانی، همچنین به دنبال بستر سازی برای تولد استارتاپ‌ها و تیم‌های خلاق آینده، از میان جوانان و دانش‌آموزان علاقه‌مند به این حوزه است.

پایان پیام

تصاویر

//isti.ir/Z9xp