دومين همایش و نمایشگاه تخصصی روش‌های افزایش ماندگاری فرآورده‌های غذایی برگزار می گردد.

دومين همایش و نمایشگاه تخصصی روش‌های افزایش ماندگاری فرآورده‌های غذایی در تاريخ 7 و 8 دي ماه 1395 با حضور مسئولان و مقامات سازمان ها و نهادهاي دولتی، مدیران و کارشناسان صنایع غذایی کشور در محل تالار ايوان شمس واقع در تهران برگزار مي گردد.

    دومين همایش و نمایشگاه تخصصی روش‌های افزایش ماندگاری فرآورده‌های غذایی در تاريخ 7 و 8 دي ماه 1395 با حضور مسئولان و مقامات سازمان ها و نهادهاي دولتی، مدیران و کارشناسان صنایع غذایی کشور در محل تالار ايوان شمس واقع در تهران برگزار مي گردد.

همایش تكنوفود 2 با هدف هدایت پتانسیل تحقیقاتی کشور به سمت حل مشکلات صنایع غذایی، بررسی روش های افزایش ماندگاری محصول در بخش‌ های تهیه مواد اولیه و فرآوری و بسته ‌بندی، بررسی تخصصی افزودنی ‌های مورد استفاده در صنایع غذایی کشور، شناسایی نیازهای پژوهشی صنایع غذایی کشور، اشتراک دانش و تجارب متخصصان، کارشناسان و مسئولان فنی صنایع غذایی، معرفی جایگزین های طبیعی و تکنولوژی پیشرفته برای کاهش مصرف افزودنی ها و مواد نگهدارنده، معرفی روش ‌های جدید آنالیز افزودنی ‌های صنایع غذایی، ارایه توانمندی های شرکت‌های ایرانی ارایه دهنده تجهیزات و خدمات در صنایع غذایی و زمینه سازی ایجاد و افزایش ظرفیت‌های تولید فرآورده‌‌های غذایی با ماندگاری بالا مورد نیاز در کشور برگزار می‌گردد.

از جمله سر فصل های علمی این همایش می توان به مواد اولیه صنایع غذایی، تکنولوژی ها و روش‌های تولید، بسته بندی و نگهداری، پدافند غیر عامل در تولیدات صنایع غذایی و نيز گیاهان دارويي نام برد که با حضور مدیران ارشد حوزه سلامت و صنایع غذایی کشور، استادان، متخصصان و کارشناسان داخلی و خارجی مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

از دیگر برنامه های این همایش، ارایه مقالات علمی منتخب به صورت سخنرانی و پوستر، ارایه مورد کاوی های منتخب صنایع غذایی، ارایه طرح های پژوهش و فراخوان ارایه راه حل، معرفی تکنولوژی‌های نو در افزایش ماندگاری محصولات صنایع غذایی، برگزاری سمینارها و کارگاه های آموزشی و کلینیک مشاوره صنایع غذایی  و اعطاي گواهي نامه از ISC و ثبت مقالات در SID می باشد.

همچنین نمایشگاه تخصصی معرفی فرآورده‌های غذایی و روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی در سه بخش معرفی غذاهای آماده و دیگر فرآورده‌های غذایی ماندگار، ارایه دهندگان خدمات، تجهیزات و روش‌های تولید فرآورده‌های غذایی و معرفی تکنولوژی‌های نوین بسته‌بندی برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است شرکت‌های فعال در حوزه های خدمات و تجهیزات صنایع غذایی، تامین کنندگان مواد اولیه صنایع غذایی، فعالان حوزه بسته بندی و همچنین شرکت‌های تولید کننده فرآورده‌های غذایی جهت معرفی انواع غذاهای آماده و دیگر محصولات تولیدی با قابلیت ماندگاری بالا، می توانند در این همایش و نمایشگاه حضور یابند.

 

علاقمندان و محققان اين حوزه جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانند به آدرس اينترنتي WWW.technofood.org  مراجعه و يا با شماره 02188862008 تماس حاصل فرمايند.

کلمات کلیدی

تصاویر

//isti.ir/Zpdb