الگوی طب سنتی استاندارد به مردم ارائه می‌شود

مسوول بخش «سلامتکده» چهارمین جشنواره و نمایشگاه گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی (سنتی) این بخش را فرصتی برای ارائه الگوی استاندارد طب سنتی به مردم و علاقه‌مندان عنوان کرد.

مسوول بخش «سلامتکده» چهارمین جشنواره و نمایشگاه گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی (سنتی) این بخش را فرصتی برای ارائه الگوی استاندارد طب سنتی به مردم و علاقه‌مندان عنوان کرد.
 
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمود خدادوست مسوول بخش «سلامتکده» چهارمین جشنواره و نمایشگاه گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی (سنتی) که به همت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های گیاهان دارویی معاونت علمی برگزار می‌شود، گفت: یکی از ابتکارات 2 جشنواره اخیر سلامتکده بوده است که امسال برای سومین دوره پیاپی در این رویداد حضور خواهد داشت.
وی بیان کرد: سلامتکده موجب می‌شود مردم از خدمات مشاوره‌ای و درمان در حوزه طب سنتی ایرانی استفاده کنند. مهم‌تر از آن، الگوی سلامتکده های استانداردی که بر اساس قوانین و مقررات وزارت بهداشت تدوین شده است را ارائه می‌کند و این اهمیت دارد.
به گفته خدادوست، سلامتکده تنها ارائه خدمت در چند روز برگزاری جشنواره نیست. بلکه در نظر دارد الگوی استاندارد طب سنتی را در حوزه‌های اصلاح سبک زندگی و درمان طب سنتی ارائه کند. 
وی با اشاره به رضایتمندی بازدیدکنندگان در دو دوره گذشته برگزاری سلامتکده در نمایشگاه گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی معاونت علمی، بیان کرد: یکی از انگیزه‌های برخی مخاطبان برای حضور در این رویداد استفاده از بخش سلامتکده بود. این بخش در تشخیص مزاج افراد، تدابیر و توصیه‌های اصلاح مزاج و سبک زندگی، تجویزهای درمان ارائه می‌شد.
وی افزود: متخصصی در این رویداد با رویکرد تخصصی پوست، گوارش، زنان و غیره مستقر می‌شوند. به این صورت مراجعه مردم و علاقه‌مندان و دستیابی به روش درمانی مورد نظرشان نیز ساده‌تر می‌شود. بازتاب این موضوع در دوره‌های گذشته نیز بسیار مثبت بوده است.
عضو شورا ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی گفت: امسال تلاش کردیم هرروز مسئولیت ارائه خدمات مشاوره‌ای، اصلاح سبک زندگی، روش‌های درمانی طب سنتی و بررسی داروهای گیاهی و گیاهان دارویی را به یکی از دانشکده‌های طب سنتی مستقر در تهران واگذار کنیم. 
وی این دانشگاه‌ها را دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه شاهد، دانشگاه ایران و دانشگاه علوم پزشکی ارتش عنوان کرد و گفت: این اقدام هم انگیزه‌ای برای ارائه خدمات بهتر ایجاد خواهد کرد و هم به استفاده از خدمات این دانشکده‌ها رونق می‌بخشد. ضمن این‌که مدیریت ارائه خدمات نیز ساده‌تر می‌شود.  
چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی (سنتی) به همت ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، ۲۱ تا ۲۴ آبان ماه ۹۷ در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود.


پایان پیام/29

کلمات کلیدی

تصاویر

دکتر خدادوست، دفتر طب ایرانی
//isti.ir/ZRhh